Sneak Preview van de woningen

Het ontwikkelteam is actief bezig om de ideeën en eerste schetsen door te ontwikkelen tot woningen die we uiteindelijk gaan bouwen in Hofgeest Buiten. Deze sneak preview laat alvast een selectie zien uit het gehele aanbod, zo krijgt u alvast een eerste idee van Hofgeest Buiten! Lees hieronder meer over de woning en u kunt uw interesse kenbaar maken! 

Ik heb interesse...wat kan ik doen?

 

Maak uw interesse kenbaar!

In Hofgeest Buiten wordt straks een grote verscheidenheid aan woningen gerealiseerd. Om u nu alvast een eerste indruk van de woningen te kunnen geven zijn er enkele typen woningen uitgewerkt. Door middel van een eerste gevelimpressie, woningplattegrond en een circa vanaf verkoopprijs krijgt u alvast een eerste idee. Het zijn ruwe schetsen, in een latere fase komen de beelden van alle woningen beschikbaar met meer detaillering. U kunt hier wel alvast uw interesse kenbaar maken voor een bepaald woningtype, bijvoorbeeld een rijwoning, twee-onder-een-kap woning of vrijstaande woning. Dit mag 1 woningtype of meerdere typen zijn. U zit nog niet aan deze voorkeur(en) vast. Er zijn drie rijwoningen (De Laaghoog-kap, De Hooglaag-kap en De Dwars-kap), een twee-onder-een-kap woning en een vrijstaande woning.

 

Uw definitieve woningkeuze doorgeven?

Dit kan op het moment wanneer de verkoop van start gaat. Dan is de informatie per woningtype en per bouwnummer zoals de ligging, bouwkundige uitwerking, plattegrond, kaveloppervlakte en prijs beschikbaar. Ook is dan de inschrijfprocedure bekend en kunt u op basis van deze informatie een weloverwogen keuze maken. Wij verwachten in de nazomer van 2021 in verkoop te kunnen gaan. Voorafgaand aan het moment dat de verkoop start wordt ontvangt u daar een nieuwsbrief over. Nog niet ingeschreven? Schrijft u zich hier in.

Duurzaam wonen

Alle huizen in deze dorpse buurt zijn energiezuinig door de toepassing van zonnepanelen en een warmtepomp voor energieopwekking. De buurt is opgezet met veel aandacht voor de toekomst van mens en aarde en oog voor sociale en ecologische duurzaamheid.

Wonen in Hofgeest Buiten iets voor u?

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld u aan en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen, de woningen en de verkoop.

Op de hoogte blijven